TECHNOLOG ŻYWNOŚCI

Aplikując na niniejsze stanowisko wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych zawartych w Twoich dokumentach aplikacyjnych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji zgodnie z przepisami ogólnego rozporządzenia o ochronie danych. Kandydaci proszeni są o zapoznanie się z informacją o przetwarzaniu danych osobowych na stronie Rekrutacja - obowiązek informacyjny

UMOWA O PRACĘ

Miejsce pracy: zakład produkcyjny w Nidzicy

Jakie będą Twoje zadania: 

  • opracowywanie i nadzór nad procesami technologicznymi,
  • odpowiedzialność za utrzymanie najwyższej jakości wytwarzanych produktów,
  • tworzenie, zarządzanie, aktualizowanie dokumentacji konstrukcyjnej i technologicznej (receptury, specyfikacje, karty produktu, skład etykiet produktów),
  • rozwój nowych produktów, projektowanie, opracowywanie, wykonywanie prób, analizowanie i raportowanie, wdrażanie nowych produktów w celu zapewnienia możliwości rozwoju marki,
  • modyfikacja wytwarzanych produktów w celu zwiększenia ich jakościi.

Czego oczekujemy od Ciebie:

  • samodzielności, spostrzegawczości, zaangażowania i wysokiej motywacji do pracy, rozwoju wizerunku marki,
  • dyspozycyjności i wysokiej frekwencji,
  • posiadania wykształcenia - wyższe z zakresu technologii żywności,
  • posiadania doświadczenia zawodowego w branży mięsnej, w kategori produkcji produktów pasteryzowanych i sterylizowanych,
  • posiadania znajomości systemów zarządzania ISO i HACCP,
  • posiadania kultury bezpieczeństwa i higieny pracy,
  • posiadania wysokiej kultury osobistej i umiejętności komunikowania się w pracy zespołowej,
  • umiejętności obsługi pakietu MS Office,

Co oferujemy:

  • dofinansowanie do corocznego wypoczynku,
  • zatrudnienie w przyjaznym, rodzinnym polskim przedsiębiorstwie ze 100-letnią tradycją, w nowo uruchomionym i kompleksowo zmodernizowanym zakładzie przy udziale nowoczesnych technologii,
  • stabilność i możliwość wieloletniego zatrudnienia w perspektywicznie zarządzanym przedsiębiorstwie o odpowiednio zorganizowanej strukturze pracy,
  • poczucie własnej wartości w organizacji,
  • udział w corocznych szkoleniach umożliwiających rozwój społeczny i zawodowy,

 

 

 

 

CHCESZ APLIKOWAĆ NA TO STANOWISKO?

WYPEŁNIJ FORMULARZ

Przy wysyłaniu CV na dane stanowisko prosimy o zamieszczanie poniższej klazuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Dodatkowo wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w zakresie przyszłych procesów rekrutacyjnych.

 

 

Napisz do nas - praca

Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.